Foglalás menete

Irodánk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 10:00-13:00  - Kérjük jelentkezzen be, tervezett megjelenés esetén!


Foglalás
Hogyan jelentkezhet a weboldalon feltüntetett utazásokra?

  • Online megrendeléssel,- az adott szálláshelynél, a megrendelés alatt található lap kitöltésével, árkalkulátorunk segít a teljes részvételi díj kiszámításában. Az árkalkulátor rendszer esetleges működési hibájáért irodánk felelősséget nem vállal. Amennyiben a kalkulált és a tényleges részvételi díj különbséget mutat, irodánk kapcsolatba lép Önnel.
  • Előzetes árajánlatot is kérhet a kiválasztott útra vonatkozóan, illetve személyre szabottan is kérheti javaslatunkat.
  • E-mail-ben ajanlatkeres(kukac)lagrotta.hu, melyben kérjük a kívánt utazás részleteit, és az utazókra vonatkozó információkat megadni.
  • Telefonon a 354-0664, vagy a 354-0665 telefonszámon
  • Személyesen irodánkban, 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6.

Megrendelés online:
A megrendelés beérkezése után a legrövidebb időn belül, ellenőrizzük a rendelkezésre álló szabad helyeket, e-mailben visszaigazoljuk foglalását. A lefoglalt utat az általunk megadott ideig tudjuk Önnek fenntartani (ópciózni), mely idő alatt a részvételi díj 40%-át előlegként (az utazás megkezdése előtt 30 napon belül 100%-ot) kérjük a BUDAPEST BANK ZRT 10103104-43533300-01004004 számú számlánkra befizetni. Az átutalási megbízásra kérjük, szíveskedjen a nevét ráírni. A befizetés 1-2 órán belül megjelenik, így szerződésünk életbe lép. Az általunk küldött szerződést aláírásával kérjük részünkre visszajuttatni, valamennyi melléklettel együtt.  Kérjük ezeket a tájékoztatókat legyen kedves elolvasni, adatvédelmi jogairól, útlemondási biztosítás felételeiről stb.. Kérésére a teljes részvételi díj beérkezése után részvételijegyét eljuttatjuk az Ön részére.

Megrendelés e-mail-ben:
A megrendelés beérkezése után visszaigazoljuk Önnek foglalását 24-48-72 órán belül. A szerződés akkor tekinthető véglegesnek, mikor az általunk eljuttatott szerződés egy példányát irodánkhoz eljuttatja aláírásával ellátva, illetve a részvételi díj beérkezik számlaszámunkra. Kérjük megrendeléskor jelezze biztosításra vonatkozó igényeit is, és a szükséges adatok megadásáról is gondoskodjon.


Gyermekkedvezmények
A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. Jelentkezéskor gyermek utazó esetén kérjük ügyeljen a pontos gyerek születési idők megadására.
 

Útlemondási biztosítás
 Ez a biztosítási forma előre nem látható okokból felmerülő útlemondásra nyújt fedezetet.


Utasbiztosítás (Betegség,-Baleset,- Poggyász)
Baleset-, Betegség-, Poggyász biztosítását kedvezményes áron köthetik utasaink az irodáinkban. Az ehhez szükséges adatok a következők: Név, lakcím, születési dátum, útlevél száma. Amennyiben az interneten keresztül foglal, és a biztosítási szolgáltatásunkat is igénybe szeretné venni, kérjük a fenti adatokat is szíveskedjen eljuttatni részünkre.

Utazás adatbázis
Weboldalunk tartalomszolgáltató motorral működik, így a megjelenített ajánlatok ár és szabadhely érvényességét, munkatársunknak ellenőriznie kell. A feldolgozás 0-24 belül megtörténik, ahogy jelentkezik a kiválasztott utazásra.